Eventi

Pripremite se za događaj godine: Anita Moorjani ponovo u Zagrebu!

Anita Moorjani

Anita Moorjani, autorica megapopularne knjige „Ponovno rođena“, održat će svoj drugi seminar u Zagrebu, 26.-27.05. 2018.g.

Anita je imala rak limfnih žlijezda u zadnjoj fazi, pala je u komu te su joj svi organi otkazali. Liječnici su vjerovali da je to njezin kraj. Nalazeći se na granici između života i smrti, shvatila je stvarni uzrok svoje bolesti. Nakon toga stanje joj se poboljšalo nevjerojatnom brzinom, a iz bolnice je otpuštena u roku od nekoliko dana. Pretrage su pokazale da u njezinom tijelu više nema ni traga zloćudnim stanicama. To iskustvo inspiriralo je Anitu u pisanju knjige jer je željela svima prenijeti važnost spoznaje vlastite veličanstvenosti.

Samo dva tjedna nakon objavljivanja knjiga je postala bestseler na listi New York Timesa, a Anita je proglašena jednom od najutjecajnijih duhovnih osoba u 2014. godini.

Cilj je radionice ukazati ljudima koje su stvari nužne za sretan i ispunjen život, a jedna od njih jest ljubav prema samome sebi. Sama autorica kaže: „O, pa ja zaista trebam biti ovakva. Nije potrebno da se zatirem u pokušajima da se uklopim. Da umanjujem svoju vrijednost, ili pretvaram u nešto što nisam. Ovo što jesam je prekrasan dar.“

Tijekom radionice koju je održala u Zagrebu, u 3.mjesecu 2015., Anitina izlaganja su bila ispraćena ovacijama.
Niti jedna riječ nije bila suvišna, niti jedna nije nedostajala. Točno, konkretno i precizno, uvodi nas u život i svijet kakvi oni jesu. Daje vrlo određene “upute” koje detaljno obrazlaže.

Tijekom radionice imate osjećaj da vam se sa svijesti dižu koprene. Promjena u vama počinje na radionici, nastavlja se nakon nje, i još uvijek traje.

Imate osjećaj da je Anita, kada govori, tijelom prisutna, ali da njezine riječi dolaze iz nekih drugih dimenzija. Postalo nam je jasno zašto je Anita jedna od najtraženijih duhovnih osoba današnjice, a njezina predavanja unaprijed rasprodana.

Sretni smo što su Zagreb, i sudionici prve zagrebačke radionice, ostavili toliko dubok dojam na Anitu i njezinog supruga da su odmah najavili ponovni dolazak.

Seminar se održava u hotelu Antunović, subota od 10.00 – 16.00 sati i nedjelja 10.00 – 18.00 sati.

Anita Moorjani

 

 

Redovna kotizacija je 290€.

Mjesto se rezervira uplatom od 300 kn.

Za bračnog partnera i djecu potrebno je javljanje mailom i posebna prijavnica.

VIP mjesta osiguravaju:

– mjesto u prvim redovima,

– Anitinu najnoviju knjigu (slikovnica) na poklon,

– privatnu večeru s Anitom i njezinim suprugom i ostalim VIP sudionicima,

– pitanja i odgovore s Anitom na večeri,

– profesionalnu fotografiju s Anitom.

VIP karte nemaju obiteljski popust.

 

Broj mjesta na seminaru je ograničen.

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s