Eventi

Hipnoterapijske radionice Sreća i novac, Novi Sad, Beograd, Zagreb i Split

Donosi li novac srecu i ima li ikakve veze s njom? Biste li vi bili sretniji da imate vise novca?

Brinete li radi novca? Vjerojatno, ali u tome niste usamljeni.

Nitko nije pošteđen. Čak niti bogati ljudi, oni koji ne bi trebali imati briga oko novca… imaju ih. Žive u strahu hoće li izgubiti novac, hoće li biti u stanju zarađivati, održati standard, hoće li dobro uložiti… Cijeli niz problema oko novca.

Dobro je znati da problem s novcem nema toliko veze s količinom koju imamo/nemamo, koju zarađujemo/ne zarađujemo… Kao i uvijek, priča je puno dublja.

Na ovoj radionici radimo na sreći. Kad smo sretni, nekako sve ide lakse od ruke. Pa i novac lakse dolazi.
Radit ćemo i na osobnim financijama, jer novac treba poznavati da bi ga se moglo zadrzati.
Vidjet ćemo zasto neki ljudi dobro zaradjuju, a zive u dugovima i kreditima, a neki s puno manjim placama stvaraju i napreduju. Naucit ćemo sto MI mozemo napraviti da unaprijedimo svoje financijsko stanje.

11.05.2019. održat će se radionice hipnoterapije na temu novca u Novom Sadu, od 13.00 do 19.00 sati, i u 12.05.2019. Beogradu, od 13.00 do 19.00 sati, Zagrebu 19.05. od 13.00 do 19.00 i Splitu, 26.05. od 13.00 do 19.00.

Predavačica je Karmen Jerković Yucel, certificirana hipnoterapeutkinja po metodi Marise Peer.

Ovo je radionica na kojoj cemo raditi na sreci. Novac voli sretne. Radit cemo i na osobnim financijama. Novac voli one koji znaju kako upravljati s njim.
I naravno, ulazt cemo duboko u sebe, u svoju podsvijest kako bismo nasli i izolirali sva ona uvjerenja koja stoje izmedju nas i srece, izmedju nas i novca.

Na ovoj radionici radit ćemo na sva tri nivoa i novca i vas samih – fizičkom, psihičkom i duhovnom.

Napravit ćemo nekoliko grupnih hipnoza, lagano i sasvim prirodno. Naučit ću vas kako uvijek možete ući u stanje hipnoze, što je stanje duboke opuštenosti i regeneracije.
Osjećat ćete se sigurno, stabilno i samouvjereno.

Sama hipnoza je potpuno svjesna, svega ćete se sjećati i u svakom trenutku imate potpunu kontrolu. Jedino nećete biti svjesni da ste uronili u sebe, duboko, i da ste prisutni na nivou podsvijesti.
Zahvaljujući tome, sve ono što kažem ići će točno i direktno u vašu podsvijest. Jedina dva zadatka koja ima podsvijest je da preživimo i da nam bude dobro. Kada maknemo pogrešna uvjerenja i objasnimo podsvijesti da je novac dobrodošao i da ga volite, podsvijest će to prihvatiti i mijenjati vaš unutarnji svijet u skladu s tim. Vanjski svijet se opet preoblikuje prema unutarnjem. Nema nikog vani.

Bit cete sretniji, zadovoljniji, protocniji.

Vjerujemo da će ova radionica biti potpuno drugačija od svih na kojima ste do sada bili.

POKLON: Svi sudionici dobit ce snimku jedne hipnoze na poklon!

Na kraju seminara sudionici će dobiti certifikat o sudjelovanju.

Kotizacija je 65€ / 490 kn.
Za polaznike prethodnih radionica, kotizacija je 50€ / 370 kn.

Pošaljite mail na jerkovickarmen@gmail.com i javit ćemo povratno podatke za uplatu.

Vidimo se!

Iskustva klijenata:
Hipnoterapija Karmen Jerkovic
Dnevnik mršavljenja uz hipnozu

ISKUSTVA S RADIONICE:

 • Ali ajmo sad se spustit na zemlju i primjetit bar oni koji hodaju po radionicama da li smo ikad na jednom mjestu u jedno popodne dobili toliko alata vrijednih informacija i vježbi?!! A tek kopanje temelja kroz hipnozu sa Karmen a tek letenje na krilima disanja sa Nenom.. Ovo će se teško nadmašiti… hvala od sveg srca i domaćici na čarobnoj okolini.
  – Vesse Vučina
 • Znači, radionica je bila doista fenomenalna! Ima sve potrebne elemente: vrlo je zabavna, što je jako važno jer vas drži u pažnji, a istovremeno ste opušteni i guštate što ste tu. Lijepo je posložena, jako informativna i poticajna u smislu da vam pobudi veliku volju da se pozabavite sa zadacima i spoznajama koje ste tamo osvijestili (a osvijestit ćete ih dosta!).
  Hipnoze su fenomenalne! One su posebna značajka ove radionice jer su poput nekog energetskog pečata koji u vas integrira sve što ondje čujete i spoznate. To je kao da sa sobom nosite kući šaptača koji će vas podsjećati na naučeno i poticati vas da se pozabavite s otporima i programima kojih svi imamo u velikim količinama.
  Kreativni dio kroz vježbe vrlo je zabavan zajedno sa zapanjujućim spoznajama kako svi dijelimo ista uvjerenja i programe o novcu! Nama se čini kako to već “znamo”, ali kad tomu svjedočite kroz energiju grupe s nepoznatim ljudima, onda to doista ima prosvjetljujuće djelovanje. Hvala Karmen! Predivno iskustvo!
  -Neno Ljubić
 • Dakle, sama hipnoterapija sa tobom mi nije nova, s obzirom na to da smo jednom vec radile na drugu temu, ali mi je vise nego impresivno da svaki put -i na radionici, i tokom slusanja snimka- imam utisak da sam svega svesna, ali zapravo nemam pojma o sadrzaju onoga sto govoris, iako pomno pratim svaku rec dok slusam.
  Pored toga, sam ‘teorijski’ deo radionice je neverovatno eye opening- toliko si mi lepo preslozila kockice sa obradom postavki o novcu da sam samo ostala zapitana kako je moguce da nas je toliki broj toliko nesvesnih.
  Hvala ti na svemu, a ja preuzimam 100 % odgovornosti za sve sto se dalje bude desavalo na polju mojih finansija.
  -I.V.
 • Meni je bilo prelepo. Vec nedelju dana sam ispunjena novom energijom, regenerisana sam.
  Seminar je bio dinamican, dobro organizovan i dobro tematski osmisljen. Profesionalan. Sve iskrene pohvale!
  Hipnoza je ostavila jak utisak na mene. Narocito prva.
  Na seminar sam dosla sa bolnom desnom rukom, sindrom karpalnog tunela u rucnom zglobu od drzanja miša.
  Posle prve hipnoze ruka tj saka mi je bila potpuno utrnjena. A onda je polako otpustala, tokom seminara.
  I bol je POTPUNO PRESTALA!
  Do danas me ne boli i radim svakodnevno 8h sa mišem.
 • Hvala ti na seminaru koji je bio preugodan. Najveca mana mu je sto je tako brzo prosao. Mislim da je tema takva da bi mogao i dva dana da traje. Puno toga sam naucila , a pre svega o odnosu sa novcem. Mislim da je vec nesto pocelo da se desava obzirom da mi je poslodavac danas uplatio akontaciju plate 50 posto sa recima da je januar da dugo traje i da je bolje da nam da sad akontaciju a za 6 dana ostatak. To inace nikad nije uradila od kad firma postoji.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s