Amela Cehic

U životu se suočavamo s mnogim izazovima. Neke lako savladamo, dok drugi ostavljaju duboki trag u našoj duši. Neriješeni problemi, posebno oni iz djetinjstva, često nas drže zarobljene, sprječavajući nas da živimo sretno i bezbrižno. Naši ukorijenjeni obrasci i uvjerenja oblikuju naše postupke i utječu na naše cjelokupno blagostanje. Ali, postoji rješenje koje donosi sreću, ispunjenje i uspjeh u svim područjima života! 

Kroz vlastiti put samorazvoja, upoznala sam i zavoljela razne psihološke i duhovne tehnike, uključujući one koje sam proučavala tijekom studija psihologije. Kada sam prvi put čula za hipnoterapiju po metodi deep integrative therapie, koja je u stanju otkloniti duboko ukorijenjene blokade u samo jednoj seansi, moje srce je zaigralo i moje misli su bile samo jedno: “Ovo želim naučiti!”. Kroz jednu terapijsku seansu, otkrit ćeš korijen svog problema kroz podsvijest, dok će tvoja nadsvjest ponuditi sljedeće korake koje trebaš poduzeti. Bez obzira radi li se o nesanici, anksioznosti, ovisnostima, ljubavnim problemima, fobijama, izazovima oko tjelesne težine ili bilo čemu drugome – problem će biti riješen u samom korijenu. I kao “bonus”, svi drugi problemi s istim korijenom također će nestati. 

I sama sam iskusila hipnoterapiju za svoje probleme s aknama/problematičnom kožom. Isprobala sam sve moguće metode u posljednjih 18 godina, nazalost nista nije davalo rezultate. Samo nekoliko dana slušanja i pridržavanja donijelo mi je čistu, glatku i prekrasnu kožu kakvu nisam imala nikada prije. Još uvijek ne mogu vjerovati da sam napokon riješila taj izazov. Osim toga sam se rijesila ogromnog straha od letenje avionom kao i neke manje strahove.

Bilo bi mi zadovoljstvo da zajedno nadvladamo i tvoje blokade i probudimo tvoju dušu da zasija u punom sjaju. Krenimo na nevjerojatno putovanje prema tvom unutarnjem svjetlu koje jedva čeka da izroni. 

Radim na njemackom/svicarskom i na nasem jeziku preko Zoom-a ili uzivo u Cirihu. 

Kako sigurno postati i biti uspješan

Prijava na novosti!

Prijavom na novosti dobivate pristup besplatnoj hipnozi Ljubav prema sebi.

 

You have Successfully Subscribed!