Uvjeti korištenja

Odricanje od odgovornosti


Ne smijete se oslanjati na Duboku integrativnu terapiju ili informacije na našoj web stranici kao alternativu medicinskom savjetu svog liječnika ili drugog profesionalnog pružatelja zdravstvene skrbi. Ako imate bilo kakvih specifičnih pitanja o bilo kojem medicinskom pitanju ili ako mislite da možda patite od bilo kojeg zdravstvenog stanja, trebate se posavjetovati sa svojim liječnikom ili drugim profesionalnim pružateljem zdravstvenih usluga. Nikada ne biste trebali odgoditi traženje liječničkog savjeta, zanemariti liječnički savjet ili prekinuti liječenje zbog informacija na našoj web stranici. 


Karmen Jerkovic Yucel nije liječnica, psiholog, psihijatar ili psihoterapeut niti licencirani zdravstveni djelatnik.
Stoga ne postavlja dijagnoze, ne sugerira liječenje, lijekove niti daje takve savjete. 
Hipnoterapija odnosno Duboka integrativna terapija ni na koji način ne zamjenjuju medicinski tretman, medicinsku terapiju ili lijekove. Ukoliko se liječite ili koristite lijekove, obavezujete se o namjeri za hipnoterapiju detaljno i potpuno obavijestiti svog liječnika, te u dogovoru s njim prihvatiti ili ne prihvatiti hipnoterapiju.
O svim eventualnim promjenama u doziranju lijekova dogovarate se isključivo sa svojim liječnikom.

Odričemo se svake odgovornosti u vezi s poduzetim ili nepoduzetim činidbama na osnovu bilo kojeg dijela ili cjelokupnog sadržaja na ovoj web stranici. Ne postupajte po ovim informacijama bez traženja profesionalnog  i stručnog savjeta.

 
Kako sigurno postati i biti uspješan

Prijava na novosti!

Prijavom na novosti dobivate pristup besplatnoj hipnozi Ljubav prema sebi.

 

You have Successfully Subscribed!