Pravila privatnosti

Pravila o privatnosti

Stranica karmenjerkovic.com donosi „Pravila o privatnosti“ s ciljem zaštite osobnih podataka koje nam dajete na uvid na internetskim stranicama karmenjerkovic.com i s njom povezanim stranicama na društvenim mrežama. Molimo, pažljivo pročitajte „Pravila o privatnosti“ kako biste jasno razumjeli kako i zašto prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke.

 

Koja je svrha prikupljanja osobnih podatka?

Davanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Pristup internet stranici je slobodan, a od korisnika se ne traži registracija. Osobne podatke prikupljamo kako bismo mogli što kvalitetnije obraditi vaše narudžbe, odgovoriti na vaše upite te kako bismo vas mogli informirati o postojećim i novim sadržajima i uslugama koje pružamo samostalno ili u suradnji s našim partnerima.

 

Kada prikupljamo podatke?

Vaše osobne podatke pružate nam na uvid i korištenje prilikom ispunjavanja „online forme za naručivanje“ na internet stranici knjigoteka.com ili službenim Facebook stranicama, prilikom prijave za newsletter ili slanjem upita elektroničkom poštom na adresu info@karmenjerkovic.com

 

Koje osobne podatke prikupljamo?

Na našim internet stranicama ili s njom povezanim stranicama na društvenim mrežama prilikom ispunjavanja „online forme za naručivanje“, registracije za newsletter ili tijekom korespondencije elektroničkom poštom ili drugim elektroničkim kanalima komunikacije te prilikom sudjelovanja u online nagradnim natječajima može biti zatraženo da nam ostavite svoje ime i prezime, adresu elektroničke pošte, broj telefona, datum, mjesto i godinu rođenja, broj telefona te mjesto stanovanja.

 

Kako koristimo vaše osobne podatke?

Podatke koje prikupimo možemo koristiti kako bismo:

  • personalizirali vaše korisničko iskustvo i isporučili vam onaj tip sadržaja ili usluge za koji ste najviše zainteresirani
  • poboljšali funkcionalnosti naše internetske stranice i društvenih mreža u cilju podizanja kvalitete sadržaja i usluga
  • omogućili bolju i bržu uslugu u odgovoru na vaš korisnički zahtjev ili upit
  • bolje administrirali promocije, nagradne natječaje, istraživanja ili druge slične sadržaje
  • dobili povratne informacije o kvaliteti naših usluga

 

Kako štitimo vaše podatke?

Primjenjujemo odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima ne bi neovlašteno pristupalo te da bismo osigurali da se koriste u skladu sa svrhom obrade. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na internet stranicama knjigoteka.com strogo su zabranjeni.

 

Koristimo li „kolačiće“ (eng. „cookies“)?

Da. „Cookies“ su male datoteke koje internet stranica ili pružatelj usluga šalje i pohranjuje u memoriju vašeg računala kroz internet pretraživač (ukoliko je to s vaše strane omogućeno) što prilikom svakog novog posjeta pomaže bržem i učinkovitijem aktiviranju informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom prošlih pristupa i korištenja naše stranice. Također, podaci koje „kolačići“ skupljaju pomažu nam razumjeti vaše preferencije na temelju prošlih i trenutnih aktivnosti koje poduzimate na našoj stranici i omogućuju nam da vam pružimo bolje korisničko iskustvo. Podaci prikupljeni na ovaj način ne omogućuju osobnu identifikaciju korisnika.

Ukoliko ne želite da vaše računalo prima „kolačiće“ sa stranice karmenjerkovic.com, možete ih isključiti tako da u svom Internet pregledniku izaberete tu mogućnost klikom na Alati-Opcije (Tools-Options). U tom slučaju neke od značajki naše stranice zadužene za bolje korisničko iskustvo možda neće ispravno funkcionirati.

 

Poveznice na druge internet stranice

Naša internet stranica može sadržavati poveznice prema drugim internet stranicama. Nakon što ste pomoću tih poveznica napustili našu stranicu, mi ne možemo biti odgovorni za zaštitu bilo kojih podataka koje ćete eventualno ostaviti prilikom posjeta tim stranicama. Zato one nisu obuhvaćene ovom policom privatnosti. Molimo pročitajte pravila o privatnosti koja se odnose na te internet stranice. Želeći zaštiti integritet naših stranica, dobrodošle su povratne informacije o eventualnim kršenjima vaše privatnosti na tim stranicama.

 

Upravljanje vašim osobnim podacima

karmenjerkovic.com neće prodavati, distribuirati ili iznajmljivati vaše osobne podatke bilo kojim trećim stranama osim ukoliko za to dobijemo vašu izričitu dozvolu ili to budemo zakonski obavezni učiniti.

Međutim, kada je to potrebno zbog ostvarivanja neke od funkcionalnosti, sadržaja ili usluge s naših stranica, smatramo da vašim pristajanjem na predmetni sadržaj, dajete privolu da vaše osobne podatke dostavljamo našim partnerima koji su neophodni za ostvarivanje te funkcionalnosti. Osigurat ćemo da naši partneri vaše osobne podatke obrađuju na način predviđen ovim Pravilima o privatnosti.

Možemo koristiti vaše osobne podatke kako bismo vam poslali promotivne ponude ili informacije koje su unutar vašeg područja interesa, a povezane su s našim uslugama.

Ukoliko mislite da vaši podaci prikupljeni i korišteni na gore navedeni način nisu točni ili želite da ih prestanemo koristiti, molimo kontaktirajte nas  e-poštom na info@karmenjerkovic.com

Centar za osobnu izvrsnost

Vukovarska 123, Split

OIB: 87155734668

Odricanje od odgovornosti
Ne smijete se oslanjati na Duboku integrativnu terapiju ili informacije na našoj web stranici kao alternativu medicinskom savjetu svog liječnika ili drugog profesionalnog pružatelja zdravstvene skrbi. Ako imate bilo kakvih specifičnih pitanja o bilo kojem medicinskom pitanju ili ako mislite da možda patite od bilo kojeg zdravstvenog stanja, trebate se posavjetovati sa svojim liječnikom ili drugim profesionalnim pružateljem zdravstvenih usluga. Nikada ne biste trebali odgoditi traženje liječničkog savjeta, zanemariti liječnički savjet ili prekinuti liječenje zbog informacija na našoj web stranici. 


Karmen Jerkovic Yucel nije liječnica, psiholog, psihijatar ili psihoterapeut niti licencirani zdravstveni djelatnik.
Stoga ne postavlja dijagnoze, ne sugerira liječenje, lijekove niti daje takve savjete. 
Hipnoterapija odnosno Duboka integrativna terapija ni na koji način ne zamjenjuju medicinski tretman, medicinsku terapiju ili lijekove. Ukoliko se liječite ili koristite lijekove, obavezujete se o namjeri za hipnoterapiju detaljno i potpuno obavijestiti svog liječnika, te u dogovoru s njim prihvatiti ili ne prihvatiti hipnoterapiju.
O svim eventualnim promjenama u doziranju lijekova dogovarate se isključivo sa svojim liječnikom.

Odričemo se svake odgovornosti u vezi s poduzetim ili nepoduzetim činidbama na osnovu bilo kojeg dijela ili cjelokupnog sadržaja na ovoj web stranici. Ne postupajte po ovim informacijama bez traženja profesionalnog  i stručnog savjeta.

 
Kako sigurno postati i biti uspješan

Prijava na novosti!

Prijavom na novosti dobivate pristup besplatnoj hipnozi Ljubav prema sebi.

 

You have Successfully Subscribed!