Danijela Banovac

Ja sam Danijela Banovac, hipnoterapeut po metodi DIT – Deep Integrative Therapy, školovana kod najbolje učiteljice, Karmen Jerković Yucel i vjerujem da ću svojim radom i svakodnevnom praksom uskoro biti baš kao i Karmen.
Hipnoza je najstariji vid psihoterapije, ona je vrlo moćno sredstvo korištenja uma i tijela, svi odgovori su u podsvijesti samo treba doći do njih, a upravo to radi hipnoterapija, na siguran i jednostavan način povezuje klijenta s njegovom podsvijesti i nadsvijesti , i upravo tamo je ključ za sve.
Jedna jednostavna seansa može pomoći s problemima kao što su depresija, anksioznost, fobije, strahovi, problemi s učenjem, debljinom, raznim ovisnostima…. Uspješnost ove metode je visokih 85%, stoga je u svjetskom vrhu. Nije potrebno mučiti se godinama, jer u konačnici- kada se nadje uzrok, posljedica se lako rješava, a ovom metodom, u samo jednoj seansi, pronalazimo uzrok i riješavamo posljedicu (problem).
Ako osjetite potrebu i želju da svoje životne izazove riješite s lakoćom, obratite mi se s povjerenjem. Termini se dogovaraju unaprijed, putem maila , a sama seansa se obavlja putem ZOOM aplikacije ili u prostoru klijenta.
 

+385981700449

Kako sigurno postati i biti uspješan

Prijava na novosti!

Prijavom na novosti dobivate pristup besplatnoj hipnozi Ljubav prema sebi.

 

You have Successfully Subscribed!