Sanja Štajduhar

Drage Duše, ja sam Sanja, žena majka, prijatelj💜terapeut
Mnoge sam godine živjela nesvjesno, stalna trka, moraš, trebaš….sigurna sam da se mnogi prepoznajete u ovim riječima. 
Osjećala sam da to nije moja istina i otisnula sam se na put promjene, učenja i upoznavanja sebe, a to znači razumjeti i druge.
Moj put je pomaganje i savjetovanje kroz moj svakodnevni posao, no razumjela  sam da bolest, tuga, depresija, debljina….samo su konačni rezultati nečeg puno suptilnijeg i dubljeg u nama.
Završila sam mnoge tečajeve i škole, naučila mnoge tehnike, prošla kroz mnoge izazove i promjene, te konačno nakon tečaja Duboke Integrativne terapije kod naše prekrasne mentorice Karmen Yucel Jerković, odlučila svoje znanje podijeliti sa onima koji osjete da ih mogu voditi kroz odgovore njihove Duše, a ona nam samo želi sve najbolje za nas često na neugodan  način, kroz životne izazove i probleme.
Ovom se Tehnikom dubokog integrativnog rada kroz hipnozu jednostavno rješavaju problemi s debljinom, pušenjem, depresijom, strahovima…
Ako osjetite želju da putujemo zajedno stazom koja se zove Život ili samo želite dobiti više informacija o načinu i učinkovitosti ove metode, obratite mi se s povjerenjem 
Diskrecija zajamčena,no svakodnevni rad i želja za promjenom nezaobilazna.

Radujem se svakom Vašem mailu,želim Vam sreću i mir.   


Radim uživo, u Rijeci, ili online
Kako sigurno postati i biti uspješan

Prijava na novosti!

Prijavom na novosti dobivate pristup besplatnoj hipnozi Ljubav prema sebi.

 

You have Successfully Subscribed!